2014. február 8., szombat

Ismerjük meg egymást játék

Ismét játék a bloggerek közt, ezúttal ismerkedős. Hét titkot kell elárulnia magáról annak, aki részt vesz benne. Az ötlet Szera blogjából indult, nekem Rubin Gaby küldte, nagyon köszönöm neki! Szerintem nagyon jó ötlet. Azt hiszem én nem fogom továbbadni, mert már nagyon elterjedt, mindenkihez eljutott, de kárpótolom azzal, hogy hosszú lesz a lista és fotók is lesznek ;)

Jöjjön hát akkor rólam, talán nem annyira köztudott lista :)


1. Azért lettek nagyon ritkák a blogomon a bejegyzések, mert hazaköltöztem Kézdivásárhelyre, édesanyámmal lakom, aki szintén nagyon szeret főzni, így hagyom, hogy elkényeztessen és várom amíg saját konyhabirodalmam lesz :)

2. Nagyon hiányzik Csíkszereda! A kollégák, valamint Hanna, Bea, Dóra baba, Piroska, a Frei Café, Grand Café, az Ólommadár, a park, Csíksomlyó, a finom pizzák és még sok minden...

Csíkszeredai családom

Dóra baba
3. Amiért szeretek itthon lenni: vannak olyan barátaim, akik még akkor batátok voltak mikor még iskolás voltam; édesanyám mellett vagyok, többet találkozhatom a párommal, nincs köd és nagyon szeretem a munkahelyem, a kollégákat (a Vigadó Művelődési Házban vagyok kulturális asszisztens).

Munka közben

Szerelem közben :)

4. Sajnos édesapám már egy éve nincs köztünk, ez volt a legfájdalmasabb dolog, ami történt velem.

Édesapám
5. Kiskoromban göndör/hullámos hajam volt, sokszor most is szeretném :)


6. Nagyon szerettem a csíki AMI-ba bulizni járni, egyetemista koromban.


7. Van egy macskánk itthon, Bella, akit nem akartunk, hanem egyszerűen csak indultunk valahova és besétált hozzánk, aztán soha többet nem ment el :)


8. Szeretem a rock zenét :D

Itt még vörös hajjal
9. Pár egészségügyi adat: van két autóimmun betegségem (eddig csak kettő, de becsszó nem gyűjtöm :P) a szklerózis multiplex és az autóimmun hepatitisz. Szerencsére mindkettőből tünetmentes vagyok már jó ideje és nem is lesz ez másképp, eldöntöttem. Aki eddig nem tudta, ne ijedjen meg, nem fertőző egyik sem :P Nem hiszem, hogy van összefüggés, de ami érdekesség, hogy soha nem folyt az orrom vére és soha nem volt tüdőgyulladásom.

10. Nem hiszek a horoszkópba és nem vagyok babonás sem, kopogjam le (vicc :P).

11. Egyik vágyam, hogy egyszer úszhassak egy delfinnel.

Kedvesem rajzolta nekem
12. Nagyon szeretek kerékpározni, várom legyen jobb idő, mert már hiányzik.


13. Ínyenc vagyok, szeretem a különleges ételeket. Egyszer egy japán étteremben megköszöntem a finom kínai kaját. Mondanom sem kell, nagyon ciki volt :)

Barátkozom a japán étteremben a pálcikákkal

14. Kiskoromban valamiért azt képzeltem, hogy egyszer én fogom elbújtatni a Whiskys rablót :) Aztán egyszer a találkozás összejött, igaz akkor már nem kellett bújtatnom :)


15. Van egy keresztfiam, Zalánka, aki a legédesebb kisfiú :)


16. Nagyon szeretek játszani, lehet az fizikai vagy szellemi is.


17. Pár hónapja meghívtak a Profi Rádióba zakuszkaversenyre zsűrizni, én voltam a zsűri elnöke. Nagyon élveztem, megtiszteltetés volt :)

Zsűrizés közben
18. Nagyon szeretem a fülbevalókat, van kb. 55 pár, szeretem ha mindig mást tehetek fel. Könnyű eset vagyok, mert ha valaki fülbevalót ad nekem, biztos nem fog mellé :) Ha egy vásárba elmegyek, biztos veszek legalább egy párat.

A kedvesem készítette születésnapomra
19. Félek a tehenektől és a lovaktól, de nagyon :D

20. Van egy virtuális tevém, akit 11 éve gondozok :D

21. Nagyon sokszor használtam a "nagyon" szót :))

Köszönöm a türelmed, hogy elolvastad!