2012. november 6., kedd

Aszalt szilvás, zsályás csirkemell

Ebből az adagból 12 db tekercs lesz, amit hárman nagyon hamar eltüntettünk.



Aszalt szilvás, zsályás csirkemell

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell, só, bors, olaj, 1/2 dl vörösbor, 12 db aszalt szilva, zsálya.

Elkészítés:

A csirkemellet kissebb darabokra vágjuk, akkorára, hogy egy-egy aszalt szilva elférjen bennük. Kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és belebugyolálunk egy-egy aszalt szilvát. Tűzálló tálba rakjuk őket, megszórjuk finomra vágott friss zsályalevéllel, meglocsoljuk kevés olajjal, vörösbort öntünk alá és 200 fokon addig sütjük, míg épp pirulni kezdenek, hogy ne szárítsuk őket ki. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése