2012. március 26., hétfő

Töltött csirkecombok

Édesanya vásárolt kicsontozott csirkecombokat és azt találta ki, hogy megtölti aszalt szilvával és fokhagymával, panírozza és kisüti. Jó ötlet volt!:)




Töltött csirkecombok

Hozzávalók:

8 db kicsontozott csirkecomb, 8 szem aszalt szilva 8 cikk fokhagyma, só, bors, bő olaj, tojás, liszt, zsemlemorzsa.

Elkészítés:

Fűszerezzük a csirkecombokat, ráhelyezünk mindegyikre 1-1 szem aszalt szilvát és 1-1 cikk fokhagymát, összegöngyölítjük, panírozzuk: lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártjuk. Bő olajban kisütjük. Krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.

2 megjegyzés:

  1. A csirkét szeretem, az aszalt szilvát is szeretem, a panírozott ételeket is szeretem, a krumplipürét önmagában is imádom:-) Ez az étel csak fenséges lehet! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem az aszalt szilvával töltött húsokat, de kirántani nem jutott eszembe, ez is más már egy kicsit, körettel, savanyúsággal igazán ünnepi fogás!

    VálaszTörlés